Tips på länkar
Violet, Helena E den 2023-07-29

Tips på länkar

Länkar till olika instanser ute i världen. Ansiktsigenkänning, Varning från US army och FN Cybervärlden är så stor, så stor! Det är så lätt att fastna i bedragarnas nät!

V Violet, Helena E
Möten och träffar
Styrelsen den 2023-05-27

Möten och träffar

Stödföreningens nya styrelse Samtalet har en viktig funktion när livet är i gungning!

S Styrelsen
Även män är utsatta
Elias Brunzell den 2023-02-14

Även män är utsatta

Ett stort antal män är utsatta för bedrägeri. Tyvärr visar inte statistiken detta... Ett stort antal män är utsatta för bedrägeri. Tyvärr visar inte statistiken detta då mörkertalet är enormt stort. Att som man våga erkänna både för sig själv och sedan för sin omgivning att man blivit lurad upplevs i många fall som extra svårt. Det behöver inte vara så!

E Elias Brunzell
Varningssignaler och Berättelsemönster
Styrelsen och Martin den 2021-09-27

Varningssignaler och Berättelsemönster

Romansbedragarna är skickliga och manipulerande men har ändå ett likartat tillvägagångssätt i kontaktsökandet och berättandet. Vi har sammanställt

S Styrelsen och Martin
Om ensamhet, sorg, längtan och stress
Violet Petersson den 2020-12-11

Om ensamhet, sorg, längtan och stress

Om ensamhet, sorg, längtan och stress Kunskapen om att ensamhet är upphov till psykisk ohälsa är känt sedan länge. Däremot har det inte funnits så mycket forskning kring företeelsen. Vi vet att väljer vi den själv är den inte skadlig. Det är vanligtvis vald i olika perioder och av olika anledningar. Även eremiten söker kontakt eller tar emot personer i sin valda ensamhet.

V Violet Petersson
About us
Violet den 2020-08-31

About us

About us 80 romance scams is reported every month in Sweden

V Violet
Så arbetar nätbedragarna
Styrelsen den 2020-05-30

Så arbetar nätbedragarna

En film om nätbedragarna, en dokumentärfilm från SVT UR En film om nätbedragarna, en dokumentärfilm, som tyvärr inte finns tillgänglig längre på SVT UR , men här följer en liten recention:

S Styrelsen